RECEPTI
Liubimi recepti
Етикети
Баници и тестени
Кремове
Ликьор
рецепти - риба
Риба
Сладка
Сладкиши
Сосове
Торти
Трушии
Архив на блога
Архив на блога
03/01 - 03/08 (1)
06/21 - 06/28 (1)
12/08 - 12/15 (1)
02/13 - 02/20 (1)
01/24 - 01/31 (1)
01/20 - 01/27 (1)
01/13 - 01/20 (2)
01/06 - 01/13 (1)
06/17 - 06/24 (4)
02/13 - 02/20 (1)
05/02 - 05/09 (1)
01/25 - 02/01 (1)
11/23 - 11/30 (1)
11/17 - 11/24 (1)
06/09 - 06/16 (1)
01/13 - 01/20 (1)
11/25 - 12/02 (1)
11/18 - 11/25 (2)
Links
Google News
Сътрудници
Emma
Luba
вторник, януари 15, 2008
"Киевский" торт
КРЕМ
:
3 желтка
1 ст сахара
1 ст молока
300 гр сл масла
1 ст ложку какао.
Желтки , сахар, молоко варить до загустения. Остудить. В размягченное масло по ложке взбить остывшую смесь и под конец какао.
КОРЖИ
:
4 белка
1 ст сахара ( мелкого, но не пудры)
1 ст орехов грецких или фундук не очень мелко порубленных
2 ст ложки крахмала.
пече се на слаба фурна на 160 градуса - 20 мин. и 1 час и 40 мин. на 120 градуса.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар