- 250 г бишкоти
- 20 целувки
- 4 яйца
- 1 и половина чаша пудра захар
- 50 г какао
- 200 г масло
- 3 лъжици пудра захар
- Ром
- Ванилия
Разбиват се на слаб огън яйцата с 1 чаша пудра захар, докато сместа се сгъсти. Прибавя се 50 г какао, като се разбива отново. Бърка се, докато изстине. Отделно се разбива маслото с 3 лъжици пудра захар и двата крема се съединяват, добавя се ром и ванилия.
Нареждат се един ред бишкоти, натопени в рядък захарен сироп с 1 лъжица ром. Намазват се с крем, после се редят леко сплескани целувки, пак крем, накрая цели целувки. Поръсва се със шоколад.
Няма коментари:
Публикуване на коментар